aanbiedingen hellofresh maaltijdbox

Allerhande box kortingscode

”Lekker vers & makkelijk koken” Albert Heijn is een van de weinige supermarkten die een maaltijdbox aanbiedt. Het succes van de Allerhande Box is zelfs bekroond door de consumentenbond voor de beste foodbox van 2016. Of Albert Heijn dit succes kan blijven voortzetten, zal in de toekomst te zien zijn. Hier vindt u een uitgebreid review van de Allerhande foodbox. Exclusief voor de eerste box geeft Albert Heijn een korting van 10 euro, wat de bestelbox wordt genoemd. Hiervoor kunt u de kortingscode AHBOX3917 gebruiken tijdens het afrekenen. Hiermee betaalt u 27,50 euro voor uw eerste box. Bestel direct online. Tip: bekijk ook de boxen van Boerschappen.

De Allerhande Maaltijdbox van Albert Heijn

Een paar jaar geleden heeft Albert Heijn besloten om een maaltijdbox te aan te bieden. Het is zodanig een succes geworden dat de consumentenbond de box van Albert Heijn heeft verkozen tot de beste foodbox van 2016. Kenmerkend voor deze box is dat de focus ligt op het makkelijk koken van de maaltijden. Als er wordt gekeken naar het aanbod van Albert Heijn, dan zijn er twee boxen te zien:

 • Inspiratiebox: Dit is een box voor twee personen en er zitten standaard drie gerechten in.
 • Familiebox: Een box voor een gezin met twee volwassenen en twee kinderen. Ook deze box bevat drie gerechten, die kindvriendelijk zijn.

Bestel- en communicatieproces van de AH Allerhande box

Albert Heijn biedt standaard drie gerechten aan. Naast dat u een maaltijdbox kan kopen op de website van Albert Heijn, is het ook mogelijk om online boodschappen te doen. Dit zorgt ervoor dat er sprake is van een breed assortiment, maar de Allerhande Box krijgt alle genoegen aandacht op de website. Nadat u de keuze maakt voor de desbetreffende box, kunt u de box bestellen. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken bij uw bestelling. Hiermee krijgt u namelijk 10 euro korting. Nadat u de box heeft uitgekozen, kunt u een keuze maken uit drie ontvangstmethodes:

 • AH Bezorgservice: Albert Heijn bezorgt zelf de box bij u thuis en de bestelling kan worden gevold met behulp van een track & trace code.
 • AH Pickup Point: Een andere mogelijkheid is om de box op te halen bij een Pickup Point. Welke ophaalpunten beschikbaar zijn, is te zien op de website van Albert Heijn.
 • AH Winkel: Het ophalen in een Albert Heijn winkel is alleen mogelijk bij bestellingen die vijf dagen van tevoren zijn geplaatst. Daarnaast moet u ook rekening houden dat alleen de Allerhande Box kan worden besteld en uw overige boodschappen niet. Bij het kiezen voor een bezorging door de AH Bezorgservice is het mogelijk om uw voorkeursdatum en tijd door te geven in het systeem. 30 minuten voor de bezorging stuurt Albert Heijn een gratis sms’je om je te attenderen over de komst.

Een ander belangrijk detail om te weten, is de betaling. Bij een bezorging biedt Albert Heijn de mogelijkheid om te betalen met PIN. De medewerker heeft een mobiel PIN-apparaat bij zich waarmee u kunt betalen. Verder heeft Albert Heijn een klantenservice die duidelijk communiceert. Zowel op de website als op de app kunt u een bestelling plaatsen. Mocht u nog vragen hebben over een bepaald punt, dan staat de klantenservice van Albert Heijn u graag te woord. Dit kan door het bekijken van de antwoorden op de veelgestelde vragen. Mocht u daar niet uitkomen dan kunt u altijd bellen, een bericht achterlaten op de website of via social media.

Bezorging en duurzaamheid van de AH Allerhande Box

Wat opvallend is bij het kiezen van een bezorgmoment is dat er onderscheid is gemaakt tussen bezorging en een efficiënte bezorging. Wanneer u in het systeem kiest voor een bezorgmoment in een groen blok betekent dat dat het efficiënter is en dat de bezorgservice minder kilometers maakt om de bezorging bij u langs te brengen.

Berekening per maaltijd van de AH Allerhande Box
De berekening per maaltijd wordt gemaakt voor beide boxen:

 • Prijs per maaltijd per persoon bij de Inspiratiebox: € 6,25
 • Prijs per maaltijd per persoon bij de Familiebox: € 4,08

Pluspunten

 1. Een box die ruim gevuld is met diverse ingrediënten.
 2. Geen sprake van een abonnement, u kunt de box eenmalig bestellen.
 3. Combinatie van Allerhande Box met uw overige online boodschappen.
 4. Bezorgmoment is exact te bepalen en 30 minuten van tevoren ontvangt u een sms’je.
 5. De gerechten zijn gemakkelijk te koken. (Soms wel binnen 15 minuten)
 6. Klantenservice die u goed te woord staat en ook bereikbaar is via WhatsApp.
 7. Recepten zijn online te vinden, ook als video.
 8. Iedere week een nieuwe verrassing om u te inspireren.

Aandachtspunten

 1. Geen maaltijdbox die zich specifiek richt op vegetariërs.
 2. Weinig keuzemogelijkheid tussen de wekelijkse gerechten.
 3. Niet alle producten in de box die u ontvangt zijn biologisch.
 4. Geen mogelijkheid om te bestellen voor 1 persoon of meer dan 4 personen.
 5. Het is alleen mogelijk om standaard drie gerechten te ontvangen.
 6. De Allerhande Box is alleen vier dagen van tevoren te bestellen.